Diep. Dieper. Diepst. Hoe goed ken je elkaar nou echt?

About

DIEP'R is opgericht door Elise Boers en Sara Rottenberg. Door hun vriendschap en jarenlange samenwerking – ontstond op natuurlijke wijze het idee voor DIEP’R. Al snel nadat ze elkaar leerden kennen, bleek dat ze zich avonden lang konden verliezen in het uitwisselen van verhalen. Over het leven. De liefde. Gedeelde dromen. Verloren ambities. Diep verborgen passies, verlangens: alles passeerde de revue. Met DIEP’R hebben ze een manier bedacht om deze beleving door te geven, om net als zij binnen mum van tijd een pure connectie met de ander te leggen.

Elise is een bekende mommy influencer. Op YouTube, Instagram en TikTok deelt ze alles wat haar bezighoudt: over haar gezin, interieur, fashion en persoonlijke ontwikkeling. Sara is ondernemer. Ze runt onder andere social media agency Content Icons.

DIEP. DIEPER. DIEPST.

Diepere vragen. Diepere gesprekken. Diepere connecties. Dat is waar het om draait bij DIEP’R. Het vragenspel dat je dichter bij elkaar brengt. Met 50 vragen, verdeeld over drie categorieën, van diep, dieper tot diepst, bepaal jezelf hoe diep je gaat.

We gaan al gauw over op smalltalk wanneer we het lastig vinden om de diepte in te gaan. Hierdoor blijft een gesprek aan de oppervlakte. Zonde, want er is zoveel meer te ontdekken over een ander — en jezelf.

Ga de uitdaging aan en speel DIEP’R met iedereen waarmee jij een betekenisvolle connectie wilt opbouwen.

Elise Boers

“Ik heb een hele sterke band met de mensen om mij heen. Met name omdat we regelmatig diepgaande
gesprekken met elkaar voeren en elkaar de ruimte geven om ons kwetsbaar op te stellen.
Ik merk dat veel mensen het lastig vinden om diepere vragen aan elkaar te stellen. Terwijl dichter tot elkaar
komen het mooiste is wat je samen kunt bereiken. Dan verbind je pas echt.”

×